TEKNOFEST Başvuruları Başladı

Millî teknoloji üretme ve geliştirme konusunda gençlerin ilgisinin artırılması hedeflenerek bu alanlarda çalışan binlerce gencin projesine destek olmak için hız kesmeden devam eden TEKNOFEST’e 2018 yılından bu yana 2 Milyonun üzerinde başvuru yapıldı.

07.02.2024 32

TEKNOFEST 2024 için yine ilkokul seviyesinden ortaokul, lise, üniversite, lisansüstü ve mezun seviyesine kadar nitelikli binlerce gencimiz hayallerini gerçekleştirmek için birbirinden farklı kategorilerde düzenlenen teknoloji yarışmalarına başvuruda bulunabilecek. Son başvuru tarihinin 20 Şubat olduğu yarışmalara katıl TEKNOFEST 2024’te sen de yerini al!

Ayrıntılı bilgi ve sorularınız için sınıf öğretmeninize veya Bilişim Teknolojileri ve Yazılım dersi öğretmenimiz Mustafa AKSOY'a danışabilirsiniz.

Tüm başvurular www.t3kys.com sistemi üzerinden devam etmektedir.

Detaylı bilgi teknofest.org sayfasında mevcuttur.

Başvuru için son tarih: 20 Şubat 2024