E-Güvenlik Etiketi Almaya Hak Kazandık

Okulumuz, Avrupa Birliği tarafından desteklenen ve Microsoft’un da aralarında bulunduğu teknoloji şirketleri ile Avrupa’da ve Türkiye’de eğitim bakanlıklarınca tanınan eSafety Label (E-Güvenlik Etiketi) için başvuruda bulundu ve Bronz etiketle ödüllendirildi.

15.02.2024 19

2 senedir E-Güvenlik konusunda araştırıyor ve geleceğin sorunlarını öngörerek bu sorunlara güncel çözümler üretiyoruz. Her geçen gün teknolojiye yakınlaşıyor ve kendimizi ve öğrencilerimizi internetin zararlı etkilerinden korumaya çalışıyoruz.

Bu etiketi almak için nasıl çalıştıysak, E-Güvenlik konusunda yapacaklarımıza ara vermeden devam ederek seneye de gümüş etiket almayı hedefliyoruz.

Bu sertifikanın okulumuza kazandırılmasında emeği geçen Cansel DEVECİ öğretmenimize teşekkürlerimizi sunarız.